Fidesz.hu

Kötelező lesz az iskolákban a lovasoktatás?

  nyomtatási kép

Nyeregbe kerülhet a nemzet

Semjén Zsolt, a KDNP elnöke és Lezsák Sándor, a Nemzeti Fórum elnöke volt a vendége annak a választási rendezvénynek, melyet vasárnap este tartottak a körmendi színház előcsarnokában. Lezsák Sándor a kormányváltás után várható változásokról beszélt.

A rendezvény elején Bebes István polgármester köszöntötte a megjelenteket, s elmondta, hogy V. Németh Zsolt, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője és jelöltje több mint 13 ezer 500 jelölőcédulát gyűjtött össze.

Hozzátette, hogy az ország szellemi, morális és anyagi válságban van, kritikus a helyzet, de a választás reményt adhat, hogy új irány következhessen.

V. Németh Zsolt kiemelte, hogy nagyon nagy bajban van az ország, de egyetlen varázsütésre nem változhat meg semmi. A helyzet azonban nem kilátástalan, mivel szerinte, mert  nem sikerült úgy tönkretenni az országot, hogy ne lehessen jobbra fordítani a sorsunkat.

Semjén Zsolt egy hasonlattal kezdte beszédét. Szerinte akkor lehet egy betegnek előírni a megfelelő gyógymódot, ha már ismerjük a diagnózist. Ugyanez a helyzet, az országgal is. Az elnök hangsúlyozta, hogy az államadósság, a multinacionális cégek által kivitt profit és a fiktív költségvetés miatt került ilyen helyzetbe az ország. A megoldás a hagyományos értékek védelme és a szociális igazság garantálása.

Lezsák Sándor a kormányváltás után várható változásokról beszélt. Véleménye szerint úgy kell a változást véghez vinni, hogy minél kevesebb legyen a kár. Kidolgozott tervekről is beszélt, például a nemzeti lovas programról, mely szerint az iskolákban kötelezővé tennék a lovasoktatást.

(VN)

Rendezvényen készült képek a galériában megtekinthetők.

 

 

Magunkról

A Polgári Összefogás Körmendért Egyesület hivatalos oldala

Kapcsolat

  • Telefon: +36-94/410-515

 

 

  • Levélcím: Fidesz iroda 9900 Körmend
    Szabadság tér 12