Fidesz.hu

Elkúrtad, Feri!

  nyomtatási kép

Magyarország számára hatalmas lehetőséget jelentett volna a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság megrendezésének lehetősége.

  • Kapcsolódó cikkek:

A Fidesz sajnálja a döntést

Ukrajna és Lengyelország rendezheti a foci Eb-t


Magyarország számára hatalmas lehetőséget jelentett volna a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság megrendezésének lehetősége. A most érzett sajnálat és szomorúság azonban nem ok arra, hogy ne öntsünk tiszta vizet a pohárba. Lehet, hogy ez most még nagyon fájó, de fel kell tennünk a kérdést: miért vesztettünk? Miért nem láthatjuk Európa legjobb futballcsapatait városainkban? A Fidelitas budapesti, debreceni, győri, székesfehérvári vezetőinek közös közleményét itt olvashatjátok!

Magyarország számára hatalmas lehetőséget jelentett volna a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság megrendezésének lehetősége. A mai döntést nagyon sajnáljuk, szomorúak vagyunk amiatt, hogy ismét elszalasztottunk egy jövőnk szempontjából fontos lehetőséget.

A most érzett sajnálat és szomorúság azonban nem ok arra, hogy ne öntsünk tiszta vizet a pohárba. Lehet, hogy ez most még nagyon fájó, de fel kell tennünk a kérdést: miért vesztettünk? Miért nem láthatjuk Európa legjobb futballcsapatait városainkban? Hetek, hónapok óta csak arról hallottunk ugyanis, hogy a magyar-horvát pályázat messze a legjobb, és rendkívül sikeres prezentációkon van túl a szervezőbizottság. De ha a miénk volt a legjobb pályázat, akkor miért vesztettünk?

Úgy tűnik, erre egyetlen magyarázat van. Magyarország már sokszor prezentált szép dolgokat Európának. De a tartalomról rendre kiderült, hogy az nem több egyszerű hazugságnál. Gyurcsány Ferenc neve Európában összeforrott a hazugság, a hiteltelenség és átverés politikájával. Mert ha valaki "trükkök százait" veti be egész Európa átverésére, akkor vajon mit várhat tőle a kontinens egy focipályázat kapcsán?

Gyurcsány Ferenc jövőnk egy újabb nagy lehetőségét vette el tőlünk. Nem először. Minden jólneveltségünk és udvariasságunk mellett is csak a " klasszikust " tudjuk idézni: Elkúrtad, Feri!

Budapest, 2007. április 18.

Kérdő Zsuzsa, a Fidelitas debreceni csoportjának elnöke,
Schneller Domonkos, a Fidelitas budapesti szervezetének elnöke,
Radnóti Ákos, a Fidelitas győri csoportjának elnöke,
Orosz István, a Fidelitas székesfehérvári csoportjának elnöke

Magunkról

A Polgári Összefogás Körmendért Egyesület hivatalos oldala

Kapcsolat

  • Telefon: +36-94/410-515

 

 

  • Levélcím: Fidesz iroda 9900 Körmend
    Szabadság tér 12