Fidesz.hu

Orbán Viktor lesz a Felcsút Sportegyesület elnöke

  nyomtatási kép

Igent mondott Orbán Viktor, a Fidesz elnöke a Felcsút Sportegyesület képviselőinek felkérésére, így minden bizonnyal a tagság jövő kedden őt választja meg a klub új elnökének - olvasható a Puskás Ferenc Labdarúgó-akadémia hivatalos internetes oldalán. 

Orbán Viktor rövid interjút adott a site szerkesztőinek, amelyben így nyilatkozott: 

"Felcsúton a nyáron kettévált a profi futball és az amatőr sport útja. A profikkal többé nincs dolgunk, ők Molnár Csaba vezetésével önállóak lettek." 

"Az egyesületben maradt ugyanakkor az utánpótlásképzés, a Puskás Akadémia pályáival, infrastruktúrájával, az öregfiúk-csapat, a kézilabda-szakosztály, egyszóval az amatőrök. Az ő képviselőik kértek fel arra, hogy vállaljam el a társadalmi elnöki funkciót a sportegyesületben, amire én igen mondtam. Fontos, hogy a gyerekek, a fiatalok sportjáról és amatőrökről van szó." 

A volt miniszterelnök hozzátette: az egyesülettel minden fontos kérdésben megállapodott már. 

"Az éves beszámolók és a költségvetés elfogadása mellett tisztújításra kerít majd sort a nagyszámú tagság - tette hozzá. - A tagságnak egyúttal azt javasoljuk majd, hogy válasszuk tiszteletbeli elnökké Molnár Csabát, a klub eddigi elnökét, a felcsúti profik tulajdonosát és vezetőjét." 

A gyermekéveit Alcsútdobozon és Felcsúton töltő, azaz helyi kötődésű Orbán Viktor korábban igazolt játékosa volt a Felcsút labdarúgócsapatának is.

Forrás: www.nso.hu

Magunkról

A Polgári Összefogás Körmendért Egyesület hivatalos oldala

Kapcsolat

  • Telefon: +36-94/410-515

 

 

  • Levélcím: Fidesz iroda 9900 Körmend
    Szabadság tér 12