Fidesz.hu

Marad, nem zár be a kórház

2010. január 25. 06:49:04  nyomtatási kép

Zavartalan lesz a betegellátás Körmenden

Február 1-től zavartalanul működik tovább a betegellátás a körmendi kórházban nyilatkozta dr. Bárány Győző, a  Körmendi Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója. Aki  azért látta szükségét a megszólalásnak, mert, szerinte  felkorbácsolódtak az indulatok a  kórház körül. 

- A körmendi kórház dolgozói évtizedek óta ügyködnek a város, valamint Szentgotthárd, Őriszentpéter, Vasvár kistérség egy részének betegellátása érdekében. Nem kis energiát fektetnek ebbe most is szakembereink, akik működtetőtől függetlenül a betegekért dolgoztak, és szándékuk szerint ezután is dolgozni fognak - mondta. Szerinte a kórház sorsát csak higgadtan, szakmai érveken alapuló, konstruktív vitában lehet eldönteni.

A felkorbácsolódott indulatokat a kívülről jövő, kellő információk hiányában meg nem alapozott nyilatkozatok csak tovább szítják. Aki  igazán segíteni akar, az tettekkel is bizonyít.  A dolgozók 95 százaléka marad, a változást  február 1-től a betegek nem veszik észre. A szakmai szinvonal sem változik.

Bárány Győző  kifejtette: a régi üzemeltető és az önkormányzat közötti vita nem szakmai, hanem üzleti jellegű. Ez csak attól különleges, hogy a város a köz pénzével tartozik elszámolni az üzemeltetővel. Ez azonban a városvezetők dolga és felelőssége tette hozzá.

(VN)

Magunkról

A Polgári Összefogás Körmendért Egyesület hivatalos oldala

Kapcsolat

  • Telefon: +36-94/410-515

 

 

  • Levélcím: Fidesz iroda 9900 Körmend
    Szabadság tér 12