Fidesz.hu

Sajtóközlemény jelöltállításról

2010. január 27. 11:02:12  nyomtatási kép

Ferencz GyulaA 2. sz. választókörzetben kiírt időközi önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP-Polgári Összefogás Körmendért Egyesület jelöltje Ferencz Gyula.

Az 57 éves 4 gyermekes családapa párja Profeld Rita tanítónő. A Savaria Szakközépiskolában érettségizett, ezt követően a műszaki termelésben, majd pedig a kereskedelemben dolgozva nemcsak gyakorlati tapasztalatokat szerzett, felsőfokú szakmai képzésen is bővítette ismereteit. A körzetben 1992 óta működtetnek szerelvényboltot, így személyesen ismeri az itt lakók jelentős részét, tájékozott a körzetben megoldásra váró feladatok tekintetében is. Az idei esztendőben ezek közül a Bástya utca burkolat-felújításának és csapadékvíz-elvezetésének első szakaszát (Vida J. utcától a Zrínyi utcáig), illetve a Dienes L. utca tervezési munkáit tartja elvégezhetőnek. A panelprogram keretében már történtek felújítások, ezt követendőnek és megvalósíthatónak tartja a képviselőjelölt.

A város jövőjét megalapozó kiemelt beruházásokra (Szabadság tér megújítása, Kastélypark felújításának I. üteme, további szennyvízcsatorna építések, intézményfejlesztések, stb.) nézete szerint szüksége van a Körmendnek éppúgy, mint a 8-as elkerülő megépítésére, vagy a vasútfejlesztés város lakóinak érdekeit figyelembe vevő kivitelezésére.

Fontos számára az összefogás, a közösségi együttműködés, az egymás iránti megbecsülés, a nyílt, egyenes beszéd és őszinte cselekedet. Megválasztása esetén ezeket szem előtt tartva kíván dolgozni a választókörzetben és a városban élő emberekért egyaránt.

 

Magunkról

A Polgári Összefogás Körmendért Egyesület hivatalos oldala

Kapcsolat

  • Telefon: +36-94/410-515

 

 

  • Levélcím: Fidesz iroda 9900 Körmend
    Szabadság tér 12