Fidesz.hu

Felhívás civil szervezetek részére

2010. június 29. 11:31:56  nyomtatási kép
Felhívás Civil Szervezetek részére

Körmend Város Önkormányzata az Államreform Operatív Program pályázati kiírásán támogatást nyert "Körmend Város Önkormányzatának szervezetfejlesztése a hatékonyság javítása érdekében" (ÁROP-1.A.2/A.-2008-0236) címmel benyújtott pályázatával.

A fejlesztések részét képezi, hogy szorosabb, és közvetlenebb kapcsolatot próbál az Önkormányzat a civil szervezetekkel kiépíteni. Ennek részeként kialakításra került egy önálló honlap Körmendi Civilek elnevezéssel, melynek elérhetősége http://civil.kormend.hu
Az oldalon hírek, információk, pályázati lehetőségek, programok, a civil szervezetek számára hasznos linkek találhatók. Ugyancsak megtalálható a város honlapján is közzétett civiltár, ami a körmendi civil szervezetek fontosabb adatait, elérhetőségeit, és tevékenységük ismertetését tartalmazza. Sok esetben ezekben jelentős változás következett be, melyek frissítése - a szervezetek jelzésének hiányában - nem következett be. Szeretnénk felkérni a szervezeteket, hogy frissítsék ezeket, melyre két lehetőséget kínálunk:

1. E-mail-ben jelezve az igényt Dröszler Ferencnél (droszler@kormend.hu), a szervezet képviselője önálló szerkesztési lehetőséget kap szervezetük adattartalmainak kezeléséhez, illetve lehetőséget a róluk szóló hírek, információk, programok felviteléhez, fórumok kialakításához stb. Ennek technikai részleteiről a válasz e-mailben kap tájékoztatást az érdeklődő.

2. A változásokat Dröszler Ferenchez (droszler@kormend.hu) e-mailben eljuttatva az adatok aktualizálásra kerülnek.

Javasoljuk az első változat igénybevételét, hisz ez sokkal bővebb lehetőséget kínál a szervezetek számára. A lehetőség természetesen a Civiltárban nem szereplő, de működő szervezetek számára is nyitva áll az ismertetett formában. A szervezeteket érintő, érdeklő ügyekben a fórumon keresztül, illetve a civil@kormend.hu e-mail címen keresztül közvetlenül az Önkormányzathoz is lehet fordulniKörmend, 2010. június 28.

Gombásné Nardai Ibolya
jegyzői feladatokkal megbízott aljegyző
sk.Kattintson a képere !

Kattintson a képere !

Magunkról

A Polgári Összefogás Körmendért Egyesület hivatalos oldala

Kapcsolat

  • Telefon: +36-94/410-515

 

 

  • Levélcím: Fidesz iroda 9900 Körmend
    Szabadság tér 12