Fidesz.hu

Tisztelt Választópolgárok!

  nyomtatási kép

A körmendi polgárok október 3-án ismét bizalmat szavaztak a várost irányító polgári erőknek: a választók meghatározó többsége valamennyi egyéni szavazókörzetben a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje számára adott megbízást a következő négy évre. Támogatásukat egyértelműen kinyilvánították a régi-új polgármester személyével kapcsolatban is, Bebes István több mint kétszer annyi voksot kapott, mint három kihívója összesen.

         Köszönjük ezt a bizalmat, ami megerősítést és egyben felelősséget is jelent számunkra. Megerősít abban, hogy jó úton haladunk, és rávilágít arra, hogy a város irányításához kapcsolódó politikai felelősséget a következő ciklusban is mi viseljük.

A választás eredményei alapján kimondhatjuk: a körmendiek velünk együtt látják és napról-napra tapasztalják, hogy fejlődik a város. Mi a továbbiakban is ezt a folyamatot tekintjük elsődlegesnek! Bízunk abban, hogy a város fejlesztésének céljával politikai ellenfeleink is képesek lesznek azonosulni, és a jövőben az ehhez kapcsolódó konstruktív javaslatok kidolgozásába fektetik energiáikat.

Folytatni fogjuk a megkezdett munkát, hisz tennivaló van bőven! Programunkat az Önök véleményére és észrevételeire alapozva alkottuk meg. Most arra kérjük Önöket, hogy megvalósítása során is hasonló aktivitással támogassák munkánkat. Dolgozzunk Együtt Körmendért!

Fidesz-KDNP

Magunkról

A Polgári Összefogás Körmendért Egyesület hivatalos oldala

Kapcsolat

  • Telefon: +36-94/410-515

 

 

  • Levélcím: Fidesz iroda 9900 Körmend
    Szabadság tér 12