Fidesz.hu

Április 22-én, vasárnap ünnepel a körmendi kosárlabdázás

2012. április 21. 20:28:21  nyomtatási kép

A kettős évforduló programja részben változott, ezért ismét összefoglaljuk, hogy mikor, hol, milyen eseményekre várjuk a klub, a csapat barátait.

9:30-kor indul a múltidéző séta a Rázsó Iskola melletti Technológia épületétől. (A volt KRESZ park területe, parkoló.) Innen a kastély északi udvarán keresztül sétálnak a résztvevők a színház aulához, ahol lesz lehetőség további múltidéző beszélgetésekre. Mindez Dr. Kristóf László vezetésével történik.

10:30-kor kezdődik az ereklyékből, emlékekből összeállított, gazdag és értékes kiállítás megnyitója a színházzal szemben lévő épületben, a Sala Terrena Galériában. Itt mutatjuk be a "Csakazértis lett!" című könyvet is, amelyet már a helyszínen meg lehet majd vásárolni. A könyvet a délutáni programokon, a csarnokban is beszerezhetik majd az érdeklődők.

Szeretnénk felhívni a meghívott vendégek figyelmét arra, hogy ők a nap folyamán egy-egy tiszteletpéldányt átvehetnek majd!
Természetesen további példányokat ők is vásárolhatnak, ha erre lesz igény.

A klub már a kiállítás megnyitó után autóbuszt biztosít ahhoz, hogy akik számára ez segítséget jelent, ők is átjuthassanak a sportcsarnokhoz, ahol 11:30-kor emléktáblát avatunk az évforduló tiszteletére.

Ezt követően a meghívott vendégek számára ismét rendelkezésre áll a busz, hogy igény esetén a közös ebédre vigye őket a Berki Csárdába.

A délutáni programok sorrendje változik!
Praktikus okokból az utánpótlás bemutató mérkőzései és a szurkolók erőfelmérője helyet cserél.
Így elsőként a szurkolók piros és fekete csapatai mérik össze tudásukat, ezt követi a helyi utánpótlás három korosztályának egy-egy bemutató találkozója.

Körmendi kötődésű kiegészítő programok is helyet kapnak a találkozók szüneteiben. Tánc és kick-box lesz műsoron.

17 órakor kezdődik a gálamérkőzés.
Várhatóan nyolc egykori idegenlégiósunk lesz jelen, pontosabban hét, mert a nyolcadik lehet Dragoljub Krivacevic, aki vezetőedzőként dolgozott a csapat mellett.
A tegnap, az ASE elleni mérkőzésen is köszöntött Charles Edmonson és Delmonte Madison mellett terveink szerint pályára lép Samir Mujanovic, Jermaine Thomas, Kenneth Henderson, Milorad Kovacevic és Harry Bell.
Az "öregfiúk" között vállalta a játékot Czigler László, Kardos László, Hódi László, Bebes István, Szalay György, Érsek István, Zsebe Ferenc, Trummer Rudolf, Vavra Péter, Sterbenz Tamás, Lendvai György, Szekeres Károly, Hencsey Tamás és Véha Károly.

Mivel a lista létszámban magyar fölényt mutat, ezért várhatóan hasonló erőket képviselő vegyes csapatokat fognak majd kialakítani a játékosok. A szakvezetői posztokra természetesen a csapat korábbi edzőit kérjük majd fel. 

Ismét megkérjük kedves szurkolóinkat, a kosárbarátokat, hogy a meghívott vendégek számára elkülönített középső szektorba ne üljenek. A helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik majd.
Az eseményen elismeréseket is átadnak és bővülni fog a Körmendi Halhatatlanok Klubja is.

Kedves Szurkolók, Tisztelt Sportbarátok!
Nagyon ritkán adódik ilyen lehetőség a közös ünneplésre, a körmendi kosárlabdázás híveinek és mindenkori szereplőinek találkozására. Legyen ez az ünnep méltó mindahhoz, ami itt, ebben a kisvárosban a fél évszázad alatt történt! Legyünk minél többen, legyen szép és felemelő a közös ünnepünk!

Mindenkit várunk szeretettel!

Magunkról

A Polgári Összefogás Körmendért Egyesület hivatalos oldala

Kapcsolat

  • Telefon: +36-94/410-515

 

 

  • Levélcím: Fidesz iroda 9900 Körmend
    Szabadság tér 12