Fidesz.hu

Újévi koncert fúvósokkal

2014. január 05. 05:41:31  nyomtatási kép

A rendezvény ezúttal is kellemes és tartalmas szórakozást ígért

A sportcsarnokban másodszor, de immár ötödik éve, hogy az új évet hangversennyel köszönti a körmendi fúvószenekar.

Hatodik éve rendezik meg a város sportcsarnokában az újévi koncertet, amelyen a Körmendi Fúvószenekar szebbnél szebb dallamokkal szórakoztatja a nagyérdeműt. A hagyományos újévi koncertet az első évben 450 hallgatták, azóta azonban hatalmas népszerűségnek örvend a rendezvény, minden januárban kétezer résztvevőt vonz a koncert.

Immár tradíció a Rába-parti városban a fúvósok újévi koncertje

A rendezvény ezúttal is kellemes és tartalmas szórakozást ígért az igényes fúvószenekari muzsikát kedvelők számára. A közel kétórás zenei csemegét Bebes István polgármester ünnepi köszöntőjével nyitotta meg. A nyitány előtt a közönség hallhatott a zenekar elért eredményeiről, terveikről is: több nemzetközi meghívás is. Egyébként vendégzenekar is érkezett Szlovéniából, bár ők most a nem örömzenélésre érkeztek, csupán a közönség soraiban foglaltak helyet.

A körmendi fúvószenekar az újévi koncertjén vegyes nemzetközi dallamokat is felvonultató repertoárját mutatta be az idei évben. Természetesen az idei évben sem hiányozhattak a koncertről a híres filmzenék, felcsendült például James Bond-film egyik betétdala is, de hallhattak Pink Floyd dalt is a résztvevők.

A következő újévi koncertig még egy év van hátra, de a zenekart biztosan láthatjuk idén is a városi rendezvényeken, tartanak majd zenés ébresztőt, ott lesznek a nemzeti ünnepeken, és sokszor örvendeztetik majd meg a város lakóit örömzenélésükkel.

(VN)

Magunkról

A Polgári Összefogás Körmendért Egyesület hivatalos oldala

Kapcsolat

  • Telefon: +36-94/410-515

 

 

  • Levélcím: Fidesz iroda 9900 Körmend
    Szabadság tér 12