Fidesz.hu

HA VAN VÁLASZTÁS, AKKOR NYERJÜK MEG!

2014. május 24. 12:29:36  nyomtatási kép

Vasárnap újabb megmérettetés előtt állunk. A választás tétje, hogy kik és hogyan képviselnek bennünket Brüsszelben. Három a magyar igazság, és vasárnap lesz a második forduló. Ha van választás, akkor nyerjük meg, mert egyszer győzni jó, kétszer győzni még jobb!

Arra kérjük a szimpatizánsainkat, hogy vasárnap jöjjenek el szavazni, és támogassák a Fidesz-KDNP nemzeti listáját! Egyedül a Fideszre leadott szavazatok segítik, hogy a magyar embereknek olyan elszánt képviselőik legyenek Brüsszelben, akik a vitás ügyekben kiállnak a nemzeti értékeinkért, megvédik a magyar családokat, a rezsicsökkentést, a munkahelyeket, a magyar földet, az Erzsébet-programot, az akácot, a magyar pálinkát és minden más nemzeti értékünket.

Jelentős eredményeket értönk el az elmúlt években: sikerült pénzügyileg talpra állítani és növekedési pályára állítani az országot, csökkenteni a munkanélküliséget, a családok és hazai vállalkozások terheit. Minden együtt van ahhoz, hogy még jobban teljesítsünk. Ezt egyedül a szélsőséges politikai erők és hazánkkal ellenséges brüsszeli vezetés veszélyeztethetik. Nem engedhetjük, hogy olyanok képviseljenek bennünket, akik folyamatosan lejáratják hazánkat, akik a magyar érdekek helyett a bankok és a multik érdekeit szolgálják, vagy az unióból való kilépést szorgalmazzák!

Itt, Magyarországon dőlhet el, hogy melyik oldal adja az EU vezetését. Vasárnap eldől, hogy egy ellenséges - Magyarországot csak lejáratni akaró - baloldali vezetéssel kell-e küzdenünk évekig, vagy a magyar kormánnyal szövetséges és hazánkat támogató jobboldali vezetés lesz-e Brüsszelben.

Vasárnap mondjunk nemet mindkét szélsőségre, a jobboldali és a baloldali szélsőségre is! Vasárnap másodszor is üzenjük meg a bukott baloldalnak egyértelműen, hogy véget ért egy korszak!

Most is arra kérünk mindenkit, jöjjön el szavazni, és másodszor is hozzunk győzelmet Magyarországnak! Vasárnap csak a Fidesz!

A választás napján 20 órától szeretettel várjuk a Millenárisra mindazokat, akik ismét velünk együtt szeretnék várni a választás eredményét.

(fidesz.hu)

Magunkról

A Polgári Összefogás Körmendért Egyesület hivatalos oldala

Kapcsolat

  • Telefon: +36-94/410-515

 

 

  • Levélcím: Fidesz iroda 9900 Körmend
    Szabadság tér 12