Fidesz.hu
Választás
 [1] 2 3 4 5 előre
· Bemutatták a jelölteket

 

Fontos a szakmai alapokon nyugvó városvezetés és folyamatban levő projektek folytatása

Az őszi önkormányzati választásra készülve V. Németh Zsolt államtitkár bemutatta a Fidesz-KDNP jelöltjeit a színház aulájában július 11-én. Bejelentette, hogy a Fidesz-KDNP egységes támogatását élvezve Bebes Istvánt indítják polgármester jelöltnek.

V. Németh Zsolt államtitkár hangsúlyozta: - Három sikeres cikluson van túl a polgármester, vezetése alatt stabil, fejlődő és egyre vonzóbb Körmend bontakozhatott ki. Meggyőződésünk, hogy negyedszerre is sikerre viszi társaival a város dolgait. Orbán Viktor miniszterelnök úr nemrég a városban

tovább >>  
· Bemutatták az új képviselő jelölteket - Folytatnák a kórház, a várkert, a színházterem beruházást is

 

A Batthyány örökségközpont létrehozása az egyik fő cél, de mellette több nagyberuházást is folytatni kell, hangzott el.

Mégpedig a múlt héten a felújításra váró színházteremben, ahol bemutatták a FIDESZ-KDNP pártszövetség színeiben induló képviselő jelölteket. V. Németh Zsolt államtitkár köszöntője után - amelynek egyik érdekes mondata az volt: a körmendi városvezetés a legtöbb hasonlóval ellentétben tükröz egyfajta eleganciát, értve ez alatt a problémák békés, nem pedig veszekedős megközelítését, - kijelentette: a pártszövetség teljes bizalmát élvezve

tovább >>  
· Bemutatták a jelölteket

 

Pénteken a Színházterem aulájában az őszi önkormányzati választásra készülve mutatta be a Fidesz-KDNP jelöltjeit V. Németh Zsolt államtitkár. Bejelentette, hogy a Fidesz-KDNP egységes támogatását élvezve Bebes Istvánt indítják polgármester jelöltnek.


- Három sikeres cikluson van túl a polgármester úr, vezetése alatt stabil, fejlődő és egyre vonzóbb Körmend bontakozhatott ki. Meggyőződésünk, hogy negyedszerre is sikerre viszi társaival a város dolgait. Orbán Viktor miniszterelnök úr nemrég a városban járt és úgy fogalmazott: támogatja az itteni építő terveket -" hangsúlyozta az

tovább >>  
· ORBÁN VIKTORT JAVASOLJA KORMÁNYFŐNEK A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK

 

Orbán Viktort, a Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelöltjét, jelenlegi miniszterelnököt kérte fel az új kormány megalakítására a köztársasági elnök hétfőn. Orbán Viktor elfogadta a felkérést.


Áder János Budapesten, a Sándor-palotában jelentette be döntését, miután hivatalában fogadta az áprilisi országgyűlési választáson győztes pártszövetség kormányfőjelöltjét.

Az államfő újságírók előtt emlékeztetett arra, hogy április 6-án a magyar választópolgárok immáron a hetedik szabad választáson döntöttek és az eredmény mindenki számára ismert. A jogorvoslati eljárások befejeződtek, a Kúria április 28-án meghozta az ügyben az utolsó döntését,

tovább >>  
· Ünneplés

 

A választókerület 127 településéről érkezett szavazóköri delegáltak, aláírás- és ajánlásgyűjtők, leveleket kihordó segítők ünnepelték együtt V. Németh Zsolt országgyűlési képviselői választási győzelmét Jánosházán. Az ünnepségen a Kármentők zenekar is színpadra lépett.

 

 

· V. Németh Zsolt: Folytatódik a munka

 

Vas megye 3. számú választókerületében V. Németh Zsolt (Fidesz--KDNP) a szavazatok közel 58 százalékát szerezte meg. Az eddigi munka folytatódhat tovább a képviselőházban.

V. Németh Zsolt elmondta, hogy az országgyűlési választókerületek változása miatt nagy várakozással tekintett a választások elé, s a legnagyobb örömére a korábbi eredményeket sikerült most is hoznia, úgy tűnik, az új részeken sikerült elfogadtatnia magát és a Fidesz-KDNP programját az ott élőkkel. A képviselő köszönetet mondott mindazoknak,

tovább >>  
· ERŐS FELHATALMAZÁST KAPTUNK A FOLYTATÁSRA

 

A választók igent mondtak az új közjogi rendszerre, az új alkotmányra, az új gazdaságpolitikára és egy európai néppárti kormányzásra - emelte ki Orbán Viktor.


A miniszterelnök hétfői sajtótájékoztatóján köszönetet mondott azoknak, akik részt vettek a választás lebonyolításában. Mint mondta, az önkormányzatok, a civilek, a megfigyelők és az önkéntesek fegyelmezett, összehangolt és elkötelezett munkája kellett ahhoz, hogy rendben folyjon a munka a 10 500 szavazóhelyiségben. Orbán Viktor emellett megköszönte a médiában dolgozóknak is, hogy folyamatosan tudósítottak az eseményekről.

Egyértelmű és

tovább >>  
· Választási eredmények - Vas megye 3. számú választókerület

 

Vas megye 3. számú választókerületében 99,38 százalékos feldolgozottságnál a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint az egyéni jelöltek sorrendje a következő:

1. V. Németh Zsolt (FIDESZ-KDNP) - 57,25 százalék, 23.825 szavazat
2. Bana Tibor (JOBBIK) - 21,98 százalék, 9.145 szavazat
3. Wrzava Pál (MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP) - 14,77 százalék, 6.148 szavazat
4. Baracska Péter Róbert (LMP) - 3,05 százalék, 1.268 szavazat
5. Horváth István Mihály (SMS) - 0,71 százalék, 297 szavazat
6. Tóth Attila Géza (A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT) - 0,67 százalék, 277 szavazat
7.

tovább >>  
· CSAK A FIDESZ!

 

· Most 3-0-ra kell nyerniük a kormánypártoknak

 

Ha itt nem nyer a Fidesz, akkor totális vereséget szenved

A jobboldali pártok legerősebb fellegvárásnak számít Vas megye, ahol országos sikerük biztosítására mind a három egyéni körzetet meg kell nyerniük. Ennek ellenére a szombathelyi választókerületben óriási harc várható az első helyért, amit a balliberális oldal 2006-os szereplése megismétlésével el is hódíthat.

A 2014-es országgyűlési választást a korábbi hat voksolással szemben új választókerületi és jogszabályi környezetben tartják, amely alapvető hatással lesz a végeredményre is. Az

tovább >>  

Magunkról

A Polgári Összefogás Körmendért Egyesület hivatalos oldala

Kapcsolat

  • Telefon: +36-94/410-515

 

 

  • Levélcím: Fidesz iroda 9900 Körmend
    Szabadság tér 12